Eurovaart Units

Project “Eurovaart units” wordt gerealiseerd in Sittard, op een goed bereikbare en uitstekend zichtbare locatie aan de Parijsboulevard hoek Lissabonlaan, op Bedrijvenstad Fortuna.

Dit project omvat in totaal 40 bedrijfsunits, verdeeld over 3 bouwblokken, in oppervlakte variërend van 43 m² tot 81 m² begane grond vloeroppervlak. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over het gehele begane grond vloeroppervlak.

Locatie
Bedrijvenstad Fortuna in Sittard is een compact, hoogwaardig en modern opgezet bedrijventerrein, uitstekend gelegen op korte afstand van de A2 (Maastricht-Eindhoven) en nabij Knooppunt Kerensheide (België-Heerlen-Duitsland). Het bedrijventerrein, dat een gebied beslaat van circa 47 hectare, is gelegen aan de westkant van Sittard, op slechts 650 meter van de binnenstad en de stationsomgeving en wordt begrensd door de spoorlijn Maastricht-Venlo, de N276 en de Bergerweg (die overgaat in de N294). Het project is gelegen op een goed bereikbare en goed zichtbare hoeklocatie tegenover het voetbalstadion van Fortuna Sittard. 

Ontwikkeling
De ontwikkeling van project “Eurovaart Units” is in handen van Eurovaart B.V., een samenwerking tussen BPI Vastgoed uit Barendrecht en Twins Investments uit ‘s-Gravenzande. Twins heeft met succes diverse bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd in onder andere Amsterdam, Barendrecht, Breda, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.